No items found.
Overzicht
Meer Informatie Aanvragen
Verkocht
Verkocht
Appartement
|
MB012

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING NIET MEER MOGELIJK! DUE TO OVERWHELMING INTEREST, IT ISN'T POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- **ENGLISH SUMMARY BELOW** SFEERVOL, LICHT EN GOED INGEDEELD 3 KAMERAPPARTEMENT 54m² GELEGEN OP DE BOVENSTE ETAGE MET GEWELDIG UITZICHT OP DE GRACHT! Het appartement ligt op een toplocatie aan het water in een rustige straat in de Baarsjes. De woning beschikt over een ruime, lichte woonkamer met geweldig weids uitzicht, 2 slaapkamers, een dichte keuken en een nette badkamer en een balkon op het oosten. De woning is gesitueerd op de 3e en tevens bovenste etage met veel privacy en geen geluid van bovenburen. Vanuit de VVE is het toegestaan om een dakterras aan te leggen. De vergunning hiervoor dient te worden aangevraagd en is in 2011 al eens goedgekeurd door de gemeente (bouwtekeningen zijn nog aanwezig).

€ 375.000,- k.k.
Overzicht
Huis
Condominium
Apartment
Commercial
Land
Te Koop
For Rent
2
Slaapkamers
1
Badkamers
2
Parkeerplaatsen
55
Sq Feet
m2
Meer Informatie»

Omschrijving

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING NIET MEER MOGELIJK!

DUE TO OVERWHELMING INTEREST, IT ISN'T POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

**ENGLISH SUMMARY BELOW**

SFEERVOL, LICHT EN GOED INGEDEELD 3 KAMERAPPARTEMENT 54m² GELEGEN OP DE BOVENSTE ETAGE MET GEWELDIG UITZICHT OP DE GRACHT!

Het appartement ligt op een toplocatie aan het water in een rustige straat in de Baarsjes. De woning beschikt over een ruime, lichte woonkamer met geweldig weids uitzicht, 2 slaapkamers, een dichte keuken en een nette badkamer en een balkon op het oosten. De woning is gesitueerd op de 3e en tevens bovenste etage met veel privacy en geen geluid van bovenburen.

Vanuit de VVE is het toegestaan om een dakterras aan te leggen. De vergunning hiervoor dient te worden aangevraagd en is in 2011 al eens goedgekeurd door de gemeente (bouwtekeningen zijn nog aanwezig).

Ligging:
De buurt is uitstekend! De woning ligt om de hoek van de gezellige Jan Evertsenstraat met een grote keuze uit diverse winkels en trendy cafés zoals De neef van Fred, Bar Baarsch, Edel en Zurich. Verder treft u in de buurt diverse scholen, buurthuizen en speeltuinen. Op loopafstand bevindt zich het Rembrandtpark en het Erasmuspark voor een rondje hardlopen, te genieten van een picknick, een kop koffie bij Terrasmus of de kinderboerderij. Met de fiets bent u via de gezellige Kinkerstraat in ‘no-time’ in het centrum.

Ook voor de deur is het genieten op het grasveld aan de kade in het zonnetje. Of met een eigen bootje varen door de grachten. Hier heb je de mogelijkheid om hem aan te leggen aan de mooie steiger voor de deur!
De ligging is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A4, ring A10 (afslag S105) en tram- en busverbindingen naar alle hoeken van de stad waaronder het Leidseplein, de Dam en Centraal Station.

Indeling:
Op de begane grond is de gemeenschappelijk entree en trappenhuis.

Op de 3e etage is de entree met toegang tot de hal. Moderne dichte keuken voorzien van diverse losse apparatuur waaronder een nieuwe vaatmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot het knusse balkon dat op het oosten is gelegen om te genieten van de ochtendzon.
In de ruime woonkamer is veel licht vanwege de grote raampartijen aan de voorzijde. Vanuit deze kamer is er fraai uitzicht op het water en de gracht.

Er zijn 2 slaapkamers, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde is er toegang tot de badkamer die beschikt over een douche en een wastafel. Het apart toilet bevindt zich in de hal. De wasmachine is heel praktisch op de overloop geplaatst.

Bijzonderheden:
- 3 Kamer appartement van 54m²;
- Sfeervol balkon op het oosten;
- 2 Grote slaapkamers;
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Er is een Intergas HR combiketel (2006) die zorgt voor verwarming en warm water;
- De VVE wordt in eigen beheer gevoerd;
- De servicekosten bedragen € 83,- per maand;
- Het pand ligt op erfpachtgrond waarvan de canon € 240,- per jaar bedraagt. Het tijdvak loopt tot 01-12-2049;
- Er is een aanvraag gedaan voor eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van 2019.

ENGLISH SUMMARY

ATTRACTIVE, LIGHT AND WELL LAYOUT 2 BEDROOM APARTMENT 54m² LOCATED ON THE TOP FLOOR WITH GREAT VIEWS OF THE CANAL!

The apartment is in a prime location on the water in a quiet street in the Baarsjes. The house has a spacious, bright living room with great panoramic views, 2 bedrooms, a closed kitchen and a neat bathroom and a balcony on the east. The house is situated on the 3rd and top floor with lots of privacy and no noise from neighbours above.

From the VVE it is allowed to build a roof terrace. The permit for this has to be applied for and has already been approved by the municipality in 2011 (construction drawings are still available).

Location:
The neighbourhood is excellent! The house is around the corner from the cosy Jan Evertsenstraat with a large choice of various shops and trendy cafes such as De neef van Fred, Bar Baarsch, Edel and Zurich. You will also find various schools, community centres, playgrounds in the area. Within walking distance are the Rembrandtpark and the Erasmuspark for a run, or to enjoy a pick-nick or a cup of coffee at Terrasmus or a petting zoo. By bike you can reach the centre in no time via the cosy Kinkerstraat.

You can also enjoy the sun on the lawn on the quay in front of the door. Or sail through the canals with your own boat. Here you have the opportunity to moor it at the beautiful jetty in front of the door!
The location is favourable for the highways A4, ring A10 (exit S105) and tram and bus connections to all corners of the city, including Leidseplein, Dam Square and Central Station.

Layout:
The communal entrance and staircase are on the ground floor.

The entrance with access to the hall is on the 3rd floor. Modern closed kitchen with various separate equipment including a new dishwasher. From the kitchen there is access to the cosy balcony that is located on the east to enjoy the morning sun.
The spacious living room has a lot of light because of the large windows at the front. From this room there is a beautiful view of the water and the canal.

There are 2 bedrooms, 1 at the front and 1 at the rear. From the bedroom at the front there is access to the bathroom which has a shower and a sink. The separate toilet is located in the hall. The washing machine is very practically placed on the landing.

Particularities:
- 3 room apartment of 54m2;
- Attractive balcony on the east;
- 2 large bedrooms;
- The house has wooden frames with double glazing;
- There is an Intergas HR combi boiler (2006) that provides heating and hot water;
- The VVE is managed in-house;
- The service costs are € 83 per month;
- The property is on leasehold land of which the ground rent is € 240 per year. The period runs to 01-12-2049;
- An application has been made for perpetual leasehold under the favourable conditions of 2019.

Voorzieningen

Omgeving

Contact

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aanbod in de buurt

Te koop
Te koop

De Bleeckster 1

Huis
|
MB008
€1.500.000,-
2
Bedrooms
133
m2
Te koop
Te koop

Westknollendam 120A/C

Huis
|
MB007
€ 725.000,-
4
Bedrooms
132
m2
No Properties found.
Te koop
Te koop

De Bleeckster 1

Huis
|
MB008
€1.500.000,-
2
Bedrooms
133
m2
No Properties found.
No Properties found.