No items found.
Overzicht
Meer Informatie Aanvragen
Te koop
Te koop
Huis
|
MB007

Heeft u ooit het idee gehad om een eigen dierenpension te beginnen? Of misschien wel een eigen (kleine) manege, een B&B te beginnen ofzelf een ruime kavel te bebouwen? Nu beschikbaar: Een uniek ruime kavel voor diverse mogelijkheden!

€ 725.000,-
Overzicht
Huis
Condominium
Apartment
Commercial
Land
Te Koop
For Rent
4
Slaapkamers
1
Badkamers
4
Parkeerplaatsen
132
Sq Feet
m2
Meer Informatie»

Omschrijving

Op een groot kavel van ruim 2500m2 staat dit vrijstaande pand met multifunctioneel bijgebouw. Gelegen op een prachtig perceel met vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. Een ruime woonkamer, een aparte eetkamer een half open keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. Wat wilt u nog meer? Maak een afspraak voor bezichtiging en laat u verrassen door de ruimte en mogelijkheden.

Locatie: West-Knollendam is een kleine gemeenschap in de gemeente Zaanstad gelegen aan de rand van het Zaanse polderlandschap op enkele minuten fietsen van Wormerveer, Wormer en Krommenie. Amsterdam, Alkmaar en Haarlem liggen op 20 autominuten afstand. Het dorp ligt aan de Zaan, dat een kruispunt vormt van diverse waterwegen zoals de Knollendammervaart, De Markervaart, rivier de Zaan en de Nauernasche Vaart. Er zijn verschillende jachthavens gelegen in dit prachtige dorp welke in verbinding staat met o.a. Alkmaardermeer. In het dorp vindt u een kleine basisschool. Voor het voortgezet onderwijs kan men terecht in het nabijgelegen Wormerveer of Krommenie. Tevens vindt u hier een groot winkelaanbod en twee NS stations. Met de trein staat u binnen 20 minuten op Amsterdam centraal.

Perceel: De kavel is verdeeld in een woonhuis met een woonoppervlakte van 132m2 met grote achtertuin inclusief stallen, een paardenbak van 20m x 40m en een weiland van 900m2.

Begane grond: Entree met meterkast, vaste trap naar 1ste verdieping en toilet.

Woonkamer: Doorzon woonkamer met prachtige werkende openhaard. Vrij uitzicht naar voor- en achterkant van de woning.

Eetkamer: De eetkamer heeft uitzicht op de achtertuin en de paardenbak. Een openslaande deur geeft toegang naar het bijgebouw.

Keuken: In deze ruime keuken vindt u alles wat uw hartje begeert o.a een groot fornuis met 6 gaspitten.

Bijkeuken: Hier bevinden zich de wasmachine en de droger.

Slaapkamer: Op de begane grond vindt u tevens een ruime slaapkamer met douche en toilet gelegenheid. Ideaal voor een loge of als gastenverblijf aangezien het ook een private entree heeft. Hierdoor ook geschikt als praktijkruimte of als kantoor aan huis.

1ste verdieping: Hier treft u drie ruime slaapkamers en een douche gelegenheid.

Buiten: Ruime achtertuin met links en rechts de stallen. Warm en koud water voorziening voor het afspuiten van de dieren. Grote verlichte paardenbak van ruim 800m2.Weiland van 900m2. Zeer ruime loods voor vele mogelijkheden. O.a. een CV ketel aanwezig voor de wasplaats voor de paarden.

Bijzonderheden:* Eigen grond* Voldoende parkeergelegenheid* Voortuin op het Westen met vrij uitzicht* Woning is volledig geisoleerd* Intragas ketel 2011* Oplevering kan snel of in overlegInteresse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website (funda.nl of www.iqmakelaarsamsterdam.nl) en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen.Tot snel!

Omgeving

Contact

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aanbod in de buurt

Te koop
Te koop

De Bleeckster 1

Huis
|
MB008
€1.500.000,-
2
Bedrooms
133
m2
No Properties found.
No Properties found.
No Properties found.
No Properties found.
No Properties found.