Waarom een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar is een goede investering, het scheelt u veel tijd en moeite. Juist in de huidige markt is het raadzaam om professionele begeleiding te krijgen bij de aankoop van een nieuwe woning. Snelheid en doortastendheid is geboden en ook bij het bieden is het belangrijk dat u niet teveel betaalt en met beide benen op de grond blijft staan.

Michel's aanpak

Een aankoopmakelaar helpt de koper, deze treedt op namens koper en dient ook het belang van de koper. Michel gaat graag met u mee naar bezichtigingen en doet er alles aan om zijn bevindingen zo goed mogelijk met u te delen. Er worden notities gemaakt, de woning wordt geïnspecteerd en op basis hiervan adviseert Michel over een realistische aankoopprijs, interessante bouwtechnische aspecten en de aankoopstrategie. Michel staat voor snel handelen, daarom gaat hij graag in de avonduren en op zaterdag met u mee naar bezichtigingen.

Onderhandelen

Onderhandelen is een van Michel zijn sterke punten. Als aankoopmakelaar zorgt hij ervoor dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw droomhuis. Zodra u wilt overgaan tot de aankoop van de woning kan Michel namens u een bod uitbrengen. Michel zal hierna onderhandelen over de aankoopprijs en de bijbehorende voorwaarden.Als de partijen met elkaar tot een overeenstemming zijn gekomen, dan vindt de juridische afwikkeling plaats. Michel neemt met u de koopovereenkomst door en zodra deze helemaal duidelijk is en er geen vragen meer zijn, zal worden overgegaan tot de ondertekening. Ook bij de laatste inspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris zal Michel aanwezig zijn. Indien nodig biedt Michel nazorg.

No Cure No Pay

“Elk pand heeft zijn eigen verhaal, Ze dragen geschiedenissen van de vele generaties die er zijn opgegroeid. Dat maakt het werk ook zo leuk. Je geeft iets waardevols door aan de volgende bewoner, met respect voor het verleden.”

Een woning kopen

Michel is een moderne aankoopmakelaar die weet wat belangrijke aspecten zijn bij het kopen van uw droomhuis. Door zijn kennis van de woningmarkt in Noord- en Zuid-Holland zult u altijd een eerlijke prijs betalen.

Onafhankelijk advies

Uw belangen staan bij Michel voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt.

Benieuwd wat Michel voor jou kan betekenen? 

Neem nu vrijblijvend contact op.

ContactReviews

Benieuwd wat Michel voor jou kan betekenen? 

Neem nu vrijblijvend contact op.

ContactReviews